onsdag 12. oktober 2016

Karismatiske ledere på vei til Rom?

Etter at Livets Ords grunnlegger Ulf Ekman konverterte til katolisismen har Livets Ord med den nye pastoren, Joakim Lundqvist, i spissen gått ut og avkreftet at Livets Ord holder på å bli katolsk.

MEN, hvorfor er det da slik at Livets Ord fortsatt holder på å invitere predikanter med sterk katolsk tilknytning?

Se her hvordan flere av talerne på Livets Ord sommerkonferanse i 2016 på forskjellig vis omfavner eller beundrer katolisismen:


CANON JOHN




SAMEH MAURICE

Sameh Maurice: "Det var et fantastisk privilegium å møte Frans som overrasket meg med ydmykhet. Jeg inviterte ham til å besøke Egypt, og han lovet å arrangere et besøk snart".



LILA ROSE

Lila Rose har skrevet et åpent brev til paven:


Her kaller Lila Rose paven "Your Holiness" og takker ham for sin overgivelse til "Guds menighet".


PELLE HÖRNMARK

Pelle Hörnmark om møtet med paven: "Det er alltid verdt å møte hverandre og samtale".
(tja, er ikke så sikker Martin Luther hadde vært enig i det)






Store deler av den karismatiske bevegelsen på vei til Rom?


TRE STORE EVENT I 2016
  • Asuza Now 2016 (Los Angeles i april)
  • Together 2016 (Washington DC i juli) og den kommende 
  • Awakening 2016  (Stockholm i oktober)

Felles: Karismatiske forkynnere og lovsangere, bønn om vekkelse, fokus på enhet - enhet mellom protestanter og katolikker.

Det er tid for å VÅKNE OPP!  Hva er det EGENTLIG som skjer?


HVA SOM EGENTLIG SKJEDDE PÅ ASUZA NOW 2016

De fleste av oss har fått med oss Asuza Now 2016 og at det var mange kristne som møttes for å be vekkelsesilden tilbake. Men det få har fått med seg er den bakenforliggende agendaen: Å forene katolisisme og kristendom. Dette skjer på en forførende måte med "våre" karismatiske talere og "våre " salvede lovsangere.

Ta en titt på denne videoen der Lou Engle - en karismatisk kristen leder - kysser føttene på den katolske representanten for pave Francis og ber om tilgivelse for splittelse:




HVA SOM EGENTLIG SKJEDDE PÅ TOGETHER 2016

I juli ble mange kristne invitert til å komme til Washington D.C. Målet var å fylle plassen foran obelisken kalt 'the mall'(obelisken symboliserer egyptisk solgud og er viktig for diverse okkulte grupper). Bla. paven inviterte folk via en youtube-video og oppfordret folk til enhet. Mange av 'våre' lovsangere og predikanter var der f.eks Hillsong og Michael W. Smith. Målet var å vise overføring av paven på storskjerm foran alle og å be om vekkelse - at vi alle skulle legge bort våre forskjeller og løfte opp Jesus?


   



 AWAKENING 2016 I STOCKHOLM?

Det samme skjer igjen. Her prøver man å samle flest mulig kristne for å be om vekkelse i Europa. Selvfølgelig vil vi alle ha vekkelse. Men ta en titt på predikantenes tilknytning til Roma:

HEDI BAKER: sier at vi alle (protestanter og katolikker) trenger å komme sammen for å frelse verden. Ikke bry deg om hva dere heter eller hvilken lære dere har???... så lenge dere elsker Jesus så kan dere jobbe sammen.




TODD WHITE: Noen ganger tror jeg vi egentlig ikke hører det som blir sagt. Det er denne videoen et godt eksempel på. Test deg selv! Klarer du å se forbi en flott predikant, klarer du å koble ut følelser ordene gir deg og høre hva han egentlig sier?

(trykk på link under, ikke bildet)

Todd White om enhet mellom den katolske kirke og protestanter

Og ellers er talerne: 

 Chris Overstreet, Paul Manwaring, Ben Fitzgerald, Daniel Hagen, Matt King, Jean-Luc Trachsel 

De fleste er pastorer i Bethel Church, Redding eller nære medarbeidere med Bethel Church og Bill Johnson som også bla. var intiativtaker til Asuza Now 2016.  Og her er forresten et bilde av en av pastorene i Bethel Church, Kris Vallotton:



Mange stiller også spørsmål ved Bethel Church, Redding. De fleste sjekker ikke opp fakta i forhold til denne menigheten. Her er det mye New Age tendenser og fokus på tegn, engler og det overnaturlige. Sjekk denne linken: En nærmere titt på Bethel Church! Og igjen, dette er ikke en benektelse av at mye av det som skjer her er bra. Dette er en ransaking av de tingene som ikke har grunn i Guds Ord.

Oppsummert har vi altså kommet frem til at
  • Pavevennlige Bethel Church står bak mesteparten av AWAKENING 2016.  
  • De resterende talerne er for enhet mellom protestanter og katolikker (muligens med unntak av Reinhard Bonnke) 
  • Er det en tilfeldighet at paven kommer til Sverige dagen etter AWAKENING for å feire reformasjonen og for å være et talsrør for enhet mellom protestanter og katolikker?  



JOAKIM LUNDQUIST OG REFORMASJONEN?

Og midt i alt dette finner vi at Joakim Lundquist, pastor på Livets Ord, taler på denne konferensen? 

Hva skjer egentlig i våre protestantiske menigheter? Kaster vi så lett vekk reformasjonens sannheter som mange mennesker måtte bøte med livet for? Jan Hus som var Martin Luthers inspirasjon, ble brent på bål av den katolske kirke. 
For det evangeliet hvis sannhet jeg har forkynt, undervist og skrevet om, dør jeg i dag med glede! " skrev reformatoren Jan Hus før han ble levende brent på bålet.
Det sies at den katolske kirke har forandret seg.  Men det har den ikke. Den står på det samme læremessige fundament nå som da inkvisisjonen med deres grusomheter herjet som verst. Dette ble dokumentert i det 2. vatikankonsil i 1962-1965 hvor det først og fremst var metodene som ble endret, ikke læren.  I hjertet av den romersk-katolske kirke er motstanden og hatet mot reformasjonen like sterkt i dag som det var for 500 år siden selv om det ikke synes på samme måte som før.

Så viktig å være våken, for mye har skjedd og vil skje i 2016 som minner oss sterkt på at vi lever i den aller siste tid!

Da passer det vel godt å avslutte med profetien til David Wilkerson om en superkirke som kommer til og dannes av protestanter og katolikker i den siste tid...

http://vaervaaken.blogspot.no/2014/09/superkirken-som-reiser-seg-david_21.html

og viktig er det også at du selv får høre pavens oppfordring til enhet:



Ha en fin dag og for all del...vær våken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar